Bruiloftzaal | Zalencentrum van Veen

bruiloftzaal

De huwelijksdag: het is waarschijnlijk één van de meest speciale momenten van jullie leven. En een speciale dag, vraagt natuurlijk om een speciale locatie die aan al jullie wensen voldoet. Een sfeervolle locatie waar al jullie wensen werkelijkheid worden. Een passende omgeving, een passend onthaal, het is een vak apart. Een vak wat Restaurant Zalen van Veen nabij Assen perfect verstaat. Wij onderscheiden ons door kwaliteit en creativiteit en doen er alles aan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Zijn jullie dus opzoek naar een bruiloftzaal voor jullie huwelijksdag? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres.

bruiloftzaal

De mooiste trouwlocatieMet prachtige bruiloftzalen

Aan mogelijkheden geen begrek

Wat uw wensen ook zijn, bij Zalencentrum van Veen zorgen wij ervoor dat ze werkelijkheid worden. Onze locatie biedt hier alles voor. Zo beschikt onze sfeervolle bruiloftzaal 'Het Witterveld' over een sfeervolle inrichting voor een gegarandeerd prachtig bruiloftsfeest. In de zaal is een royale dansvloer aanwezig. Ook is er een podium te vinden voor een bandje of een DJ. En natuurlijk is er sfeervolle verlichting aanwezig die op gepaste wijze kan worden gedimd. De spiegelbol en discoverlichting maakt het af. Maar ook onze andere zalen zijn stuk voor stuk sfeervol ingericht en hebben tal van mogelijkheden. Onze locatie biedt de volgende voordelen:

  • Al vele onvergetelijke bruiloften werden gehouden bij Zalencentrum van Veen
  • Diverse zalen, er is altijd een zaal naar jullie smaak
  • Gemakkelijke en ruime parkeergelegenheid
  • Aan mogelijkheden geen gebrek
Bruiloftzaal | Zalencentrum van Veen

Wij staan voor jullie klaarOm jullie een prachtige dag te bezorgen

Willen jullie graag eens kennis maken?

Laat dan hieronder jullie gegevens achter of kom geheel vrijblijvend eens langs om kennis met ons te maken en de bruiloftzalen te bezichtigen.