colofoon

Beginregel

De website restaurantvanveen.nl is ontwikkeld door internetbureau BS Connect. De fotografie is verzorgt door  Kim Kroeze

Heeft u een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact met ons op.

Disclaimer Restaurant Zalen van Veen

De website restaurantvanveen.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Restaurant Zalen van Veen aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Restaurant Zalen van Veen gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Disclaimer e-mail

E-mail van Restaurant Zalen van Veen kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan u is gezonden, wordt u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. Restaurant Zalen van Veen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten. 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op restaurantvanveen.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan de webredactie?