Cruise night

cruise-night Restaurant Zalen van Veen

Wij bieden een reis rond de wereld, met entertainment van de verschillende landen die u bezoekt met ons schip:

Een purser ontvangt uw gasten, om aan boord te laten gaan(incl. loopplank indien mogelijk), er wordt de gasten een welkomstdrankje aangeboden en…….de Cruise begint. Nadat de gasten is uitgelegd wat ze moeten doen als het schip zinkt (op hilarische wijze) komt even later de kapitein binnen, hij maakt kennis met verschillende mensen en verricht het openingswoord. Hij verteld dat iedereen een reis rond de wereld gaat maken en daarbij ook kennis zal maken met verschillende culturen en dat dit ook uitgedrukt zal worden in het keukengebeuren, vervolgens stelt hij de bediening voor en verteld de gasten dat (indien mogelijk) iedere tafel z’n eigen personeelslid krijgt. In de komende ongeveer 4 uur legt het schip aan in o.a. de volgende landen: Griekenland- Nana Mouskouri en act, Rusland-Muziek en Act, Turkije- Muziek en act, etc, etc.

De zaal / etablissement wordt (indien mogelijk, i.v.m de ruimte) geheel aangekleed met allerlei Rekwisieten, Decorstukken, Ver(be lichting, Beamer en groot scherm en aangepaste (cruise)kleding voor het aanwezige personeel.

De reis zit vol verassingen en er bestaat de mogelijkheid om een dansje te maken met medewerking van onze eigen technische specialisten die de muziek op maat verzorgen.

Note: de cruise night komt helemaal goed tot z’n recht als er o.a. gerechten uit de aangedane landen geserveerd worden

  • voor 4 uren
  • 2 acteurs
  • decor
  • DJ voor passende muziek