Pubquiz

zaal paaskampen - Restaurant Zalen van Veen

Ervaar de PubQuiz zelf
Kunt u de spanning aan? De pubquiz wordt digitaal gespeeld en alle teams hebben een digitaal kastje waarbij men een antwoord op de vragen mee kan geven. Geen lange nakijk rondes en aan het eind meteen een winnaar op groot scherm.Wat heeft u nodig om deze avond te laten slagen? Teams van maximaal 6 personen per team, een flinke dosis gezelligheid en glamour en natuurlijk kennis en behendigheid om deze af te sluiten als winnaars!
Na binnenkomst gaat deze gezellige quiz beginnen. De showmaster heet u welkom en de pubquiz vragen en opdrachten vliegen voorbij. Bent u goed in het raden van de filmfragmenten en weet u nog welke acteur of actrice in een film uit 1983 speelde? Naast kennis, vragen wij onze gasten ook de nodige glitter en glamour.We spelen verschillende spelrondes waarin uw kennis op de proef gesteld wordt.Kortom: Ervaar de pubquiz tijdens deze gezellige quiz avond!
Voor wie is Pubquiz geschikt?
Deze topper is geschikt voor jong en oud. Iedereen kan meedoen, we vormen tenslotte teams. En om eerlijk te zijn maakt het team met de meest uiteenlopende leeftijdscategorieën ook het meest kans om te winnen, ieder heeft namelijk zijn eigen specialismen.

Compleet verzorgd themafeest

  • Duur programma: 2.5 uur
  • Presentator
  • Geluidsinstallatie tot 100 personen
  • Kwis systeem

€ 675,00 incl. BTW